luni, 12 august 2013

Sa o cunoastem pe doamna RICA, sora doamnei Cristina !


In Gala MPFM am cunoscut-o , telefonic, pe dna Rica, matusa lui George si sora dnei Cristina. 
Ce impresie v-a lasat ?


2 comentarii:

  1. o impresie proasta. Parea venita din mahala...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine crede si simte la fel?
    Mai este doar o zi pana la Marea Finala a sezonului II al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”! Acum, mai mult ca niciodata, Lorena, George si doamna Cristina au nevoie de VOTURILE VOASTRE! Lorena, George si doamna Cristina merita sa castige aceasta competitie!

    Aveti la dispozitie doua feluri de a-i vota:
    1. Pe site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro , bifand Lorena si George/doamna Cristina - PE SITE VOTURILE NU COSTA NIMIC, SUNT GRATIS
    2. Si prin SMS la numarul 1272, cu textul 11 Lorena pentru a o vota pe Lorena, si intr-un alt SMS scrieti doar 18 Cristina pentru a-i vota pe George si doamna Cristina!

    De ce votez Lorena, George/doamna Cristina? Mai jos aveti raspunsul:
    LORENA
    Are bun simt la maxim: n-a jignit nici chiar pe cei care au calcat-o in picioare in cel mai abject mod. Cea mai feminina fata din competitie si, totodata, cea mai omenoasa. E frumoasa in exterior, dar MAI ALES in interior.
    GEORGE
    Un baiat simplu, dar cu sufletul bun si curat. Vede viata de dupa competitie cu o candoare greu de gasit la tinerii din ziua de astazi, cand totul e pragmatic si mercantil! Bravo George, ai avut curaj sa iti expui sufletul, pentru ca tu o iubesti din toata inima pe Lorena si se vede asta! Iubirea voastra e autentica si pura! Imi place ca e grijuliu cu iubita si mama lui.
    DOAMNA CRISTINA
    O mama si o viitoare soacra cum multe fete si-ar dori. E comunicativa, plina de viata, muncitoare, are foarte mult bun simt. Aproape ca nu ai ce sa ii reprosezi! Relatia ei cu Lorena (relatia nora-scoacra) este una cum rareori vezi in aceasta emisiune! E o relatie armonioasa, de prietenie, se simt bine una in prezenta celeilalte si se vede clar ca totul vine natural. Sunt ca doua surori!

    P.S. Daca va enerveaza faptul ca se voteaza foarte greu pe site, trimiteti cate sms-uri puteti pentru Lorena si doamna Cristina! Orice sms conteaza!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare