joi, 23 august 2012

Fiecare concurent are dreptul sa viseze

Asa cum fiecare dintre noi are dreptul la libera exprimare, fiecare concurent din casa MPFM are dreptul sa viseze la Marele Premiu. 

Sa fim sinceri, miza acestei competitii, pe langa gasirea unui partener, sunt banii. Nimeni din casa MPFM si dintre noi nu poate sa nege acest lucru.

" Zeul caruia i se inchina toti este BANUL "(Balzac)

3 comentarii:

  1. Daca tinem cont de faptul ca nimeni nu se casatoreste in casa, inseamna ca startul este egal pt toti si atunci toti merita in functie de cum sunt perceputi de public sa castige, iar in aceasta situatie, la individual, marele premiu l-ar merita ADRIAN pt ca nu si-a incalcat nici un principiu de cand a intrat in casa si pana in prezent Nici macar nu si-a permis sa faca un cuplu de complezenta, atata timp cat inima lui nu i-a permis Dupa clasificarea mea, le-asi da la individual Locul 1-ADRIAN, Locul 2- Dragos, Locul 3 Alexandra si asta ,doar pt rezistenta psihica la toate atacurile verbale si nu numai si pt vechimea in casa Ionut nu prea a facut materiale fiind un baiat linistit si putin naiv, Monica a venit cam tarziu si nici nu s-a implicat in a crea materiale frumoase,Octavian nu s-a implicat aproape deloc in nimic, iar Andrada desi este o buna vorbitoare, nu prea are vechime in campul muncii din casa...Cei mai vehementi au fost Adrian si Dragos care au disputat-o pe Alexandra pe care fiecare dintre ei si-o doreste alaturi si sunt asa, pt ca toti trei sunt semne de FOC si sar precum scanteia, intr-o valvataie, sau intr-un foc mocnit, dar tot foc-artag si samanta de scandal

    RăspundețiȘtergere
  2. La capitolul cuplu preferat ,pot spune ca cele doua asa zise cupluri formate, se potrivesc, le sta bine unul alaturi de celalalt si-mi plac in parte, fiecare asa cum este Un alt cuplu frumos si potrivit, asi fi vazut in persoanele Octavian-Edina, Adrian-Raluca (fosta concurenta )si Andrada-Imre ! Asa asi fi dus eu scenariul la final fericit,dar ei stiu mai bine ce sa faca si pe cine sa-si aleaga tovaras de viata la drum lung

    RăspundețiȘtergere
  3. La zeul lui BALZAC,ne inchinam cu totii chiar daca unii nu au curajul sa recunoasca TU,cititorul acestui msj, vrei sa spui ca nu i te inchini si tu ? Cu siguranta ca ,DA !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare