marți, 10 iulie 2012

Noi dezvaluiri MPFM facute de Catalin Movileanu


Sunt acasa, pe canapea, si ma gandesc sa va scriu alte impresii care, fuzionate, dau titlul “Experienta III”.

La prima impresie si in unele momente, fiind ele mai dese sau mai rare, un regulament poate sa para foarte dur. Sa nu ai voie sa faci dragoste (sex), sa te joci, sa te uiti la tv, sa te uiti la filme, sa te plimbi decat intr-un perimetru, sa asculti muzica, sa citesti, sa fii mereu ascultat, sa nu ai parte de intimitate si multe altele te duc cu mintea la multa plictiseala si mai ales stres. Asa este!
Insa dicolo de asta, este vorba de o experienta de foarte multi bani, pe care oamenii cu multi bani  nu stiu daca ar incerca-o. Cu siguranta, insa, si ei ar avea multe de invatat.
Ar invata sa aprecieze lucrurile mici, insignifiante, care de fapt sunt atat de importante. Un exemplu bun este muzica. In tot ceea ce facem o cautam. Ea acum se afla peste tot si asta ne face sa credem ca este normal sa o avem neconditionat.
Reality show-ul “Mireasa pentru fiul meu” m-a invatat sa apreciez viata cu adevarat si lucrurile marunte din ea. Aceste lucruri ne dau functionalitate zilnica. Neaprecierea lor duce la alte compensari care, de multe ori, sunt letale sau distructive pentru individ.
Imagineaza-ti cum “savurezi” o plimbare in parc dupa ce doua luni ai stat inchis. Sau cu ce traire asculti o banala melodie dupa trei luni!

Sa apreciem ca suntem liberi!

 Nu merita sa iti risti libertatea pentru nimic, dupa parerea mea! 

Pe curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare